Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Двобій колективів із славетними назвами продовжив феєрію довгоочікуваного футзального свята. «Динамо» та «Топедо» без розвідки кинулися штурмувати ворота опонентів. Проте до 8-ї хвилини голкіпери не помилялися і на табло світилися нулі. Аж поки Дмитру Дмитруку зі складу чорно-білих не вдався потужний постріл низом у дальній кут – 0:1. Саме навколо 17-го номера будувалася конструктивна гра підопічних Анатолія Мищука. Проте до відпочинку рахунок залишився незмінним попри всі старання учасників радянсько-вінтажного протистояння.

На початку другого тайму володар легендарної для хокею цифри на футболці віддав чудову передачу на Сергія Віхрука і рахунок подвоївся. Щоправда світові 2:0 горіли на табло недовго. Два влучних удари Юрія Сиротенка та Богдана Турчика швиденько відновили перевагу – 2:2. Трибуни ожили. Тим більше, що далі стався пенальті у ворота торпедівців і вищезгаданий Богдан Турчик з точки не помилився.

Перевага «Динамо» трималася недовго. Напористий Володимир Сироватка пробив і сильно, і влучно. Мінімальна перевага протрималася до фінальної сирени, засвідчивши перемогу «Торпедо».