Гра


3: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Кунаков О.




Про гру:

У двобої, що відкривав змагання у групі D зійшлися наддосвідчений МФК «Хорів» (минулорічна «Надія»-2) та амбіційний «Мідас». Матч пройшов за очікуваним сценарієм: Хорів багато володів м’ячем, традиційно час від часу випускаючи п’ятого польового гравця, а «Мідас» захищався великими силами, чатуючи на помилки суперника. Хорівчани вже з перших хвилин почали турбувати голкіпера гостей потужними ударами з середньої і дальньої дистанції, але Василь Семенюк вдало увійшов у гру та виручав своїх партнерів. Проте і він був змушений капітулювати в епізоді, коли Сергій Кольцун вдало поборовся біля власного карного майданчика, пройшов із м’ячем крізь усе поле, витягнув на себе воротаря і віддав пас на Андрія Кузика, якому лишалось влучити з п’яти метрів у порожні ворота. А ще за три хвилини гравці «Мідаса» «обрізались» при виході зі своєї зони і Сергій Вацяк засмутив їх удруге.

 Збільшивши свою перевагу до двох голів «Хорів» дещо збавив оберти і перейшов на контроль м’яча без серйозних загострень. У гостей в першій половині гри була чудова нагода скоротити відставання, але Назарій Русецький впорався з форвардом суперників, що вискочив з ним сам на сам.

По перерві «Мідас» заграв дещо активніше і створив цілу низку небезпечних моментів, проте Андрій Янчук, що замінив у воротах Назарія Русецького, діяв бездоганно. До того ж Сергій Кольцун збільшив перевагу своєї команди гросмейстерським пострілом у дальню «дев’ятку». Поступово наступальний настрій «Мідаса» зійшов нанівець і гра спокійно докотилася до свого логічного завершення.