Гра


3: 4

Удари по воротах:

19
:
19

Удари у рамку воріт:

9
:
8

Сейви:

7
:
7

Фоли:

7
:
8

Борошук О., Бас Н., Бугайчук С.




Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Представники ІІІ-го бокса не зважаючи на ранковий час, доволі жваво розпочинали свої поєдинки. Не став виключенням і поєдинок прилуцького «Шігірюма» з дебютантом змагань командою «Joma-Луцьк». Команди не особливо морочилися обороною, намагаючись вразити ворота суперника. Господарі шукали шанси у стрімких вилазках, а представники іспанського спортивного бренду робили ставку на позиційний наступ. На футзальних гойдалках і тривав весь перший тайм, що у підсумку закінчився нульовою нічиєю. Проте нудьгувати глядачам команди не давали. Особливо запам’ятався потужний постріл у хрестовину воріт «Шігірюма».

Гольові здобутки суперники відклали на другу половину гри. Спочатку капітан «хОми» (саме так правильно слід вимовляти це іспанське слово) Тарас Шевченко відкрив рахунок, а протягом наступних пари хвилин вже господарі майданчика двічі поспіль святкували успіх після влучних ударів Івана Бандури та капітана суперників Вадима Шостака.

Блакитно-білі кинулися відіграватися, але змогли лише дзеркально, як у першому таймі, потрапити у хрестовину. Лише на 20-й хвилині комбінація гостей закінчилася взяттям воріт «прилучан». Відзначився Дмитро Мельник. Чергового гольового вибуху довелося чекати ще три хвилини, коли і було визначено долю цікавого протистояння. На два, забитих командою «Joma-Луцьк» голи «Шігірюм» відповів лише одним і у підсумку мінімально поступився.