Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Притулюк Д.




Про гру:

Перша гра в кваліфікаційному раунді для обох команд не була легкою. Усю першу половину зустрічі гравці прицінювались один до одного та не змогли особливо порадувати глядачів великою кількістю моментів. Це звичайно зрозуміло з огляду на те що хлопці тільки прийшли з великого футболу.

Однак після свистка який сигналізував про початок другого тайму на майданчику «Арена Спорт» стало набагато гарячіше. Рахунок у зустрічі відкрив нападник «Шахтаря» Іван Жуковський, який влучним ударом відправив круглого у нижній кут воріт суперника. Відповіді «Топільно» довго чекати не довелось, буквально за хвилину швидкий Олег Кудлубай обігравши захисника, потужним пострілом неначе з гармати зрівняв рахунок у матчі.

 Оговтавшись після пропущеного  м’яча «шахтарі» вдвічі швидше та настирніше почали проводити свої атаки, що і увінчалось успіхом. Капітан команди Максим Обертас замкнув простріл колеги на дальній стійці воріт. Хотілося б зазначити що і у хлопців з Рожищенського району було не мало можливосте для взяття воріт суперника, але кіпер робив свою роботу, не дозволивши більше розписатись у своїх воротах. Остаточну крапку у зустрічі поставив Віктор Адамчук виконавши дубль та принести впевнену перемогу для «ТТІ Шахтар».