Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Шитов О.




Про гру:

Вже на початку зустрічі «молочники» зробили заявку на загальну перемогу в поєдинку з Абсолютним чемпіоном області минулого сезону в Шостій лізі – командою «West Side», забивши вже у дебюті. З огляду на стратегію турнірної боротьби щодо розподілу по лігах радивилівським футзалістам, після нічиї в 1-му турі з «Приватом», треба було перемагати «кров з носу» і бажано з гарною різницею. Проте у першому таймі перевага гостей була мінімальною. На два голи у виконанні Олександра Горбачевського та Юрія Генюка, непоступливий «West Side» відповів точним ударом Олександра Христюка.

По перерві господарі відновили інтригу в поєдинку, зрівнявши рахунок 2:2. Але це був останній успіх «західного» колективу в звітній зустрічі. Починаючи з 18-ї хвилини третій арбітр матчу записував авторів голів лише з клубу «Радивилівмолоко». Дублі зуміли оформити Василь Єфимчук та Максим Якимов, а за хвилину до фінального свистка переможну крапку у двобої поставив Максим Медведєв – 7:2 на користь Радивиліва.

Перемога дозволила «молочникам» очолити турнірну таблицю із чотирма заліковими балами. Щоправда за годину лідера змогли нагнати суперники із команди «Приват», котрі мають рівну кількість очок і поступаються лише за загальною кількістю забитих голів при однаковій різниці забитих та пропущених  м’ячів.