Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Шитов О.




Про гру:

Коли гравці «Привата» виходили на майданчик №1 СК «Арена Спорт» результат попереднього матчу дав їм можливість зрозуміти турнірні розклади та відповідально підійти до матчу з ФК «Острожець», котрий після стартового туру замикав таблицю в групі «А». Існує впевненість, що банкіри вміють рахувати цифри і реалізовувати ігрові стратегії під час гри в футзал.

Проте події у грі з початку пішли явно не за сценарієм зелено-білих. Вже на 5-й хвилині Олексій Гетун з Острожця забив перший гол своєї команди у сезоні, а його колеги спробували розвити успіх, щоправда не дуже вдало. Наприкінці тайму лучани таки змогли відквитати м’яч і на відпочинок суперники пішли за нічийного результату – 1:1.

Перервою набагато ефективніше скористалися господарі майданчика, які в другій половині гри одноосібно домінували на майданчику. Спочатку Роман Коць двічі поспіль протягом менше ніж двох хвилин розписався в «острожецьких» воротах, а Сергій Антончик під завісу гри остаточно зняв питання щодо переможця. Проте «Приват» зупинятися не збирався, адже слід було робити різницю забитих голів, аби не відпускати у відрив «Радивилівмолоко». На передостанній хвилині Микола Пукса зробив вдалий гольовий маневр, а Віталій Завірюха оформив дубль та запротоколював підсумок – 6:1.

Таким чином у завершальному турі конкуренти у боротьбі за першу сходинку в турнірній таблиці поміняються суперниками. Банкіри зіграють з титулованим клубом «West Side», а «молочники» поміряються силами з аутсайдером групи ФК «Острожець», який явно невдоволений своїми стартовими здобутками.