Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Не встиг секундомір на електронному табло СК «Арена Спорт» відкрутити першу хвилину, як рахунок було відкрито. Це Дмитро Рожко з клубу «Мідас» включив гольовий конвеєр гри. «Агротехи» не стали баритися із відповіддю і за хвилину стараннями свого капітана Вадима Вознюка рівновагу відновили.

Далі події розвивалися згідно табелю про ранги. Клас господарів майданчика об’єктивно вище амбітних «мідасівців», котрі намагалися  на кожні три атаки «Волиньагротеха» відповідати бодай одним гострим випадом. Проте Дмитро Бурковський з правого флангу атаки доволі швидко вивів свій колектив вперед. Тиск почав зростати і Юрій Павельчук вимушений був взяти тайм-аут. Хвилина на роздуми мало вплинула на перебіг подій у стартовому таймі, але свідомо чи ні викликала гольову посуху.

Після того, як глядачі кілька хвилин послухали сучасну музику, розпочався другий акт футзального дійства, що довгий час тривало без голів. І тут за справу взявся технічний Роман Кузьмич, котрий матеріалізував ігрову перевагу господарів в гольові здобутки. Протягом хвилини шустра «десятка» лучан на очах свого президента Анатолія Бартощука двічі відправляв Select у ворота «Мідаса».

За рахунку 1:4 важко врятувати гру, але до честі «волошково-білих» гра не припинилася. 2Мідас» намагався пресингувати суперника і місцями гостро контратакував. Один з таких випадів завершився майтерним ударом Даніїла Дмітрієва за півтори хвилини до фінальної сирени.

Останні секунди зустрічі вмістили в себе п’ятий фол «Мідаса» і академічну доводку гри до чергової перемоги із звичним рахунком 4:2 одного з лідерів групи «Д» - клубу «Волиньагротех». Завдання щодо потрапляння у Суперлігу луцька команда виконала. А на «волошкових» чекає випробування Вищою лігою.