Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Мабуть найкращий матч з точки зору глядачів був зіграний у сезоні 2017/2018 у 2-му турі Кваліфікаційного раунду чоловічого Чемпіонату. Лише півтори хвилини знадобилося суперникам для того, щоб втягнутися в ігровий процес та відкрити рахунок забитим м’ячам.  Горохівчанин Олександр Скопик у дебюті  був з найактивніших на майданчику СК «Арена Спорт» і відзначився влучним ударом низом.

За кілька хвилини «Агропродукт» розіграв згідно шахової термінології  мат у два ходи, коли голкіпер гостей Леонід Джигалюк довгим та точним пасом знайшов біля протилежних воріт Олекснадра Хомулу, котрий як досвідчений «стовп» неочікувано для суперника невідпорно зіграв головою.

0:2 і хорівці миттєво згадали за свою фірмову зброю – гру з п’ятим польовим гравцем. Кілька позиційних атак і рахунок став нічийним 2:2. Андрій Драголюк та Віктор Семенюк вдало скористалися своїми шансами. Залишок ігрового часу «Агропродукт» намагався знайти антидот у грі проти п’ятого лишнього. Виходило важко. Більше того, у спробі швидко розіграти перехоплений м’яч жовто-блакитні втратили круглястого та дозволили хорівцю Андрію Драгалюку оформити дубль. Лише перед самою перервою горохівський легіонер Піві Лавіл Ньядо зумів забити Select після відбору у сітку воріт МФК.

Після відпочинку тренерський штаб «Хоріва» не став шукати кращого і продовжив випускати «голкіпера-моталу» і допомогли Андрію Драголюку зробити «фокус із шляпою». Щоправда мінімальна первага тривала лише кілька хвилин, адже досвідчений Андрій Главацький був влучним у «закидушці» від власних воріт – 4:4

А далі події розвивалися з калейдоскопічною швидкістю. Спочатку Максим Омелян пробив Леоніда Джигалюка, а ще за мить Володимир Гриник заставив лунати музичний джингл у спорткомплексі, як свідчення гольової події. Рівно за дві хвилини до фінальної сирени м’яч дивом не потрапив у рамку воріт Андрія Янчука після ударів впритул. Але прудкий Олександр Скопик таки знайшов можливість скоротити відставання до одного пункту. І це було все що змогла зробити команда з Горохова, за яку відверто вболівала більшість глядачів на трибунах.

У Вищій лізі на суперників чекає цікавий опонент з Горохова, а МФК «Хорів» за тур до закінчення кваліфікації вже забронював собі місце у Суперлізі, де пасти останніх явно не збирається. Команда на старті сезону демонструє цікавий футзал. Суперників вболівальники після закінчення гри нагородили оплесками.