Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Суперники, на зустріч яких зібралася доволі представницька глядацька аудиторія підійшли до зустрічі у позитивному настрої, маючи у скарбничках по перемозі після стартового туру. Від першого свистка гра, як кажуть, понеслася. По черзі червоні та зелені хвилі атак накочувалися на володіння Ігоря Пунди та Дмитра Дувакіна відповідно. Рівні та гідні один одного супротивники кожної миті намагалися винайти щось особливе та креативне для взяття воріт. Проте м’яч вперто не хотів лізти у ворота.

Діючий володар відразу трьох титулів намагався нав’язати ковельчанам свою гру, подекуди підключаючи до наступу Ігоря Пунду, але гольових дивідендів це локачинцям не принесло. Більше того, закінчення тайму залишилося за підопічними Романа Бірука. Спочатку наполегливий Іван Мучак зумів переграти кіпера «Надії», а за секунду Іван скинув м’яч на хід обізнаному у футзалі Віталію Кашубі, котрий в дотик пробив у кут воріт. Ковельська модель гри виявилася більш ефективною у принциповому протистоянні.

Після відпочинку «Надія» відразу пішла у наступ, вдівши манішку на свого капітана Миколу Радька, і почала шукати шпарини у захисних побудовах «червоних». Проте такого ефекту, який  був у  попередньому поєдинку між МФК «Хорів» та «Агропродуктом», досягнути не вдалося. Пів тайму ковельчани терпіли працюючи в захисті та чекали свого шансу. Тим часом суперник кілька разів поспіль не встигав замикати на дальніх стойках фірмові комбінації і рахунок тримався беззмінним. А на 22-й хвилині гості були винагороджені за старання і після перехоплення збільшили перевагу до 3:0 на свою користь.

Остаточну крапку в поєдинку поставив Іван Данилюк, коли одноосібно втік до порожніх воріт «Надії» та зробив рахунок 4:0. Перемога над діючим чемпіоном дозволила ФЦ «Ковель-Волинь» одноосібно очолити турнірну таблицю в групі «С» та вирішити завдання кваліфікації для гри у Суперлізі.