Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

Колківська команда на поєдинок з «Вотрансом» внесла в ігровий протокол лише 6 гравців. На що сподіватися  за таких умов у протиборстві з більш ніж досвідченим суперником, у якого є можливість грати ледь не в три четвірки, для більшості присутніх на грі лишилося таємницею. Проте «бордово-білі» доволі впевнено вели матч у дебюті зустрічі, припустившись лише єдиної помилки, коли на рівному місці «привезли» автогол.

Лучани багато атакували, але доволі повільно. У грі був відсутній нерв, темп низький і голів до музичної паузи глядачі так і не побачили.

По перерві кардинальних змін у грі не спостерігалося. Купа єдиноборств, спроби тримати м’яч і цілий ярмарок помилок під час передач. Місцями здавалося, що команди змагаються у номінації «краща невдала дія». Час спливав. Нудьга смертельна. Але зумів оживити матч Олександр Мусійчук, який вдало скористався відскоком після стандарту у виконанні Валентина Кривицького. Потужний удар запалив на табло цифри 2:0 на користь господарів майданчика.

Пропущений гол лише «завів» колківську команду, яка могла кілька разів обурити голокіпера-президента «Вотрансу» Юрія Волошина. «Екоресурси» побігли і почали нагнітати тиск на суперника. Успіх прийшов до шістки відважних «колківчан» на 26-й хвилині, коли Андрій Ванічек таки розмочив рахунок. Проте часу для розвитку вдачі вже фізично не вистачило.

Планова, але насправді дуже важка перемога лучан, залишила «транспортників» у числі кандидатів на вхід у Суперлігу сезону 2107/2018.