Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
1: 5

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

Початок гри 1/8-ї Кубка Волині за участю «Екоресурсів» та фіналіста минулого кубкового сезону затьмарився звісткою про дорожньо-транспортну пригоду земляків-хорвців з клубу «Надія», котрі по дорозі на гру з луцьким МФК «Бренд» розбили авто, але дякувати Богу залишилися живими, отримавши незначні ушкодження. А Юрію Хаверу, котрий таки отримав травму, АМФВ та всі колеги-футзалісти бажають швидкого одужання та повернення до улюбленої справи.

Вже у дебюті гри забивний Володимир Гриник вписав своє ім’я у ігровий протокол. «Екоресурси» не збентежилися і провели кілька непоганих атак, але до перерви загнати кулястого у сітку спроміглися лише їх суперники – хорівці. Це Віктор Семенюк встановив підсумок тайму – 0:2.

Після відпочинку картина на майданчику СК «Арена Спорт» кардинально не змінилася. Суперліговий МФК домінував, а бордово-білі шукали свій шанс у контрвипадах. Однією з таких нагод на 21-й хвилині скористався Олександр Бойко, але до цього моменту рахунок вже був 4:1 на користь гостей. На останок Володимир Гриник оформив хет-трик.