Гра


1: 10

Удари по воротах:

12
:
31

Удари у рамку воріт:

7
:
22

Сейви:

12
:
6

Фоли:

4
:
8

Дмитрук Богдан, Бугайчук Сергій, Кузьмич Ярослав




Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Бугайчук Н.




Про гру:

Ранковий початок матчу заставляв очікувати не квапливого, сонного футзалу. Але все склалося зовсім навпаки, обидві команди активно розпочали поєдинок думаючи лише про атаку. Ряд обопільних контр випадів і «Респект» відкриває рахунок у матчі, це Ігор  Савич забиває 1 гол в чемпіонаті Волинської області у 3 лізі сезону 2017/18. Далі більше, Віктор Сущ на 5хв. матчу збільшує перевагу своєї команди у матчі 2-0.

Після двох пропущених голів «Приват» дещо вирівняв гру у матчі, Віталій Завіруха і Олександр Улітич створювали небезпеку біля воріт суперника, небезпечні штрафні, влучання у каркас воріт і потужні удари з різних позицій не привели до голу, а от «Респект» витримавши натиск гравців «Привату» знову забив, все ті ж Ігор  Савич і Віктор Сущ зробили рахунок 4-0. Під кінець першого тайму Віталій Завіруха виявився розторопнішим в штрафній і скоротив відставання. З рахунком 4-1 команди пішли на перерву.

Другий тайм став продовженням першого. «Банкіри» намагалися створювати гольові моменти, але до реальної загрози справа не доходила, а після 2-х хвилинної не реалізованої більшості, до якої призвело вилучення Андрія Ткачука голкіпера команди «Респект», переможець у цьому поєдинку завчасно став зрозумілий. Питання стояло який рахунок зафіксує на табло фінальна сирена. Fc «Respect» і не думав зупинятися, Ігор  Савич оформив покер у матчі, по голу ще забивали Дмитро Боровський, Бірав Озер і фінальну крапку поставив Сергій Воєвода.   10-1 вдалий початок регулярного чемпіонату для команди Fc «Respect», а от «Привату» мабуть слід не опускати голову та грати до останньої хвилини матчу, адже у команді зібрані доволі хороші виконавці.