Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Бугайчук Н.




Про гру:

Старт чемпіонату це завжди цікаво, в якому складі і в якому стані підходять команди до сезону сказати важко, кваліфікації повної відповіді на це питання не дасть. «Акцент» досвідчена команда з іменитими гравцями у своєму складі виглядала фаворитом у матчі з «КрошуСтарЛуцьк», але це треба було ще довести на полі.

Початок матчу виглядав дуже напружено у виконанні обох команд. Після першого голу у виконанні Фібіча Романа гра дещо розкрилася. Вже за декілька хвилин свій бомбардирський доробок міг збільшувати все той же Роман Фібіч. А далі роль бомбардира взяв на себе Андрій Кальчик який оформив дубль ще у першому таймі. Атаки команди «КрошуСтарЛуцьк» були рідким але небезпечним явищем, в одній з таких Олександр Моніч не віддаючи пас партнеру, вирішив завершувати атаку сам, але Юрій Уманець був на висоті в цей день і врятував свою команду від пропущеного голу. Крошу спромігся лише реалізувати пенальті вкінці матчу.

Не погано організована, молода команда «KroshuStarLutsk» не створила сенсацію проти досвідчених гравців «Акценту». Але це тільки перший тур, футзальні баталії тільки розпочинаються.