Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Кунаков О.




Про гру:

У вищій лізі цьогоріч підібралася напрочуд рівна компанія. Будь-хто з цієї «чудової сімки» може, як опинитися в призах, так і замкнути турнірну таблицю. Тому кожен набраний бал на вагу золота і нудьгувати не доведеться в жодному з матчів.

З самого початку поєдинку-відкриття ініціативою заволоділи номінальні гості і достатньо швидко ця перевага матеріалізувалася на табло. Роман Онищенко завдав не дуже сильного, проте точного пострілу по воротам «Мідаса» з яким Василь Семенюк впоратися не зміг. Поступово господарям вдалося вирівняти гру і створити кілька загроз воротам Тараса Гринчишина. Врешті решт, після прострілу з кутового Олександр Миронюк вдало підставив ногу і зрівняв рахунок. Нічия тривала недовго. Колківці провели швидку контратаку і, хоча Василеві Семенюку вдалося парирувати перший постріл, врятувати свою команду після добивання від Олександра Бойка він був безсилий. Втім, «мідасівці» вже відчули впевненість і пропущений гол не вибив їх з колії. Відігратися господарям вдалося ще до перерви – все той же Олександр Миронюк здійснив прохід з власної половини майданчика і, не бачачи підтримки партнерів, наважився на постріл з далекої відстані, що виявилося цілковитою несподіванкою для Тараса Гринчишина.

У другій половині гри команди стали діяти дещо обережніше і боротьба тривала переважно в центрі майданчика з поодинокими сплесками активності. Більш досвідчені гравці «Екоресурів» першими зуміли реалізувати один з небагатьох своїх моментів – Андрій Ванічик опинився у потрібному місці у потрібний час і головою переправив м'яч у ворота після флангового прострілу. «Мідас» понісся відігруватись і досить швидко відновив статус-кво у матчі – Олександр Дудко елегантно перекинув габаритного воротаря гостей. У заключні хвилини ніхто не наважився ризикувати, тим більше, що обидві команди назбирали по п'ять фолів. Отож, перший поєдинок у «вишці» завершився бойовою нічиєю.