Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Першу частину протистояння «Луцьк-Хорів» суботнього вечора відкривали «Волиньагротех» та МФК «Хорів». Суперники добряче знайомі один з одним. Розвідка боєм була не потрібна. «Агротехи» з перших секунд вирішили шукати щастя у нападі та заставили опонентів добряче попрацювати біля власних воріт. Атаки жовто-блакитних кілька разів завершувалися надпотужними, але невлучними ударами. За чотири з половиною хвилини до сирени на перерву втомлений МФК взяв тайм-аут, аби збити з лучан наступальний порив. Проте пауза більше пішла на користь «агртехам». Спочатку Роман Іваницький з гострого кута рикошетом від каркасу воріт відправив кулястого у сітку, а пізніше швидкий Роман Кузьмич виявився на додаток влучним – 2:0.

«Хорів» відразу пішов у наступ із п’ятим польовим гравцем і вже штаб жовто-блакитних вимушений був брати хвилину на роздум, аби винайти «антидот» на домашній «комбінаційний коктейль» колективу гостей. Підсумком першої тринадцятихвилинки за таких умов став фініш із перевагою у два м’ячі «Волиньагротеху».

Продовження дійства розпочалося у швидкому темпі на максимальних швидкостях у чоловічих протиборствах за позиції для разючого постріла. Майже всі удари із середніх та дальніх дистанцій були не влучними і тоді лучани організували вихід «два в один» і Андрій Пушкарчук не схибив.

3:0 і «Хорів» прогнозовано став ходити у наступ із гравцем у манішці замість штатного голкіпера. Господарі терпляче боронилися та шукали шанс у «контрі», при тому активно діючи  у захисному пресингу. Кілька разів хорівці відверто «вибачили» суперників і лише захвилину з лишнім Володимир Гриник нарешті повернув МФК у гру. Проте на кількість забитих голів це вже не вплинуло ніяк. Луцький колектив у минулу суботу виявився сильнішим.