Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Кузнєцов Д.




Про гру:

Гравці луцької команди уже з перших хвилин взялися виправляти кубковий «конфуз» (поразку від «Мар’янівки») та взяли «кулястого» під свій контроль, однак… пропустили у дебюті поєдинку: голкіпер команди Олександр Лещук не впорався із фланговим прострілом та перевів його у власні ворота. Утім, зведеність «Агромата» на гру не зникала. Команда постійно створювала загрозу біля протилежної рамки і до перерви все ж зрівняла рахунок – після розіграшу кутового відзначився Іван Богута.

Друга половина гри перетворилася на дуель справжніх лідерів обох команд. Спочатку своє влово сказав Олег Шахраюк з «Олики», який спочатку влучним ударом реалізував штрафний удар, а потім оформив дубль у швидкому відриві. Утім, цього разу був вечір іншого бомбардира – Юрія Бояра з «Агромата». Спочатку він ефектно «посадив» того ж Шахраюка та після стінки з партнером скоротив відставання у рахунку, а ще за декілька хвилин – асистував Владиславу Оліщуку. Кульмінація поєдинку настала наприкінці другого тайму: той самий голкіпер «Агромата» Олександр Лещук виконав на Бояра «лонг-бол», а його колега по амплуа з «Олики» у боротьбі з дев’ятим номер суперників пустив м’яч собі за комірець – 4:3.

За дві хвилини до кінця гри номінальні гості пішли грати у п’ять польових, однак швиденько пропустили ще один гол від невтомного Юрія Бояра. До честі «Олики», до фінальної сирени її гравці скоротили відставання у рахунку й навіть претендували на нічию, однак «зарядженого» воротаря «Агромата» пробити було вже неможливо. Таким чином, у гольовому протистоянні з перемоги чемпіонат Першої ліги почав саме луцький колектив.