Гра


1/4

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
1: 6

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

У будь-якому футбольному протистоянні ціна моменту доволі висока, адже трапляються вони відносно нечасто. У футзалі «моментальні» ціни звичайно нижче ніж у спорті №1, але від того не менш цінні. В дебюті поєдинку досвідчений Ігор Поліщук не використав свій шикарний шанс відкрити рахунок. А ось його суперник з прилуцької команди Андрій Кревський свою нагоду використав на всі 100%, а вже за хвилину Микола Наконечний зробив свій перший крок на шляху до хет-трика. Перший тайм щоправда так і закінчився з рахунокм 0:2, аби у другій половині остаточно визначитися із путівкою до півфіналу Кубку АМФВ. «Олімпія» в гарному стилі продовжила атакувати і гольових моментів глядачі побачили «кошик з верхом».

Дружній заводський колектив не здавався і намагався створити свої гольові моменти. Проте цифри статистики сухо засвідчили двократну перевагу «чорних» над господарями  майданчика. На чотири влучних постріли «Олімпії» луцький «Модерн-Експо» відповів голом Вадима Соловонюка.

Книгининок впевнено переміг і вийшов до 1/2-ї, де компанію їм склали майстри відіграшів «Neris-Авангард», епатажно-непередбачувана «Мар’янівка» та улюбленець власних фанатів ХФК «Фіміам».