Гра


1/4

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
4: 6

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Досвідчений турнірний боєць із Боратина дещо вальяжно розпочав кубковий поєдинок із найнепередбачуваною командою із Мар’я нівки. Більше того підопічні Сергія МАгери за будь-якої ліпшої нагоди показували зуби. Вже на третій хвилині майбутній герой поєдинку Дмитро Пашинський запалив «одиничку» на табло СК «Арена Спорт» на користь «картатих».

«Ласка» миттєво додала у швидкості і роботи у футзального гуру воротарського цеху Волині Віталія Герасимчука суттєво додалося. Проте голів глядачі до перерви більше не побачили, хоча нагородили суперників бурхливими оплесками за боротьбу та наснагу до перемоги.

В другому акті футзального дійства стало набагато цікавіше. У дебюті тайму забивний Валентин Кривицький зрівняв рахунок, а ще за мить боратинець Юрій Шаула вивів «Ласку» вперед.

Здавалося казка для «Мар’я нівки» закінчилася. Але насправді все тільки починалося. Молодий голкіпер гостей, який вийшов замість Віталія Герасимчука особливою надійністю не вирізнявся, проте у складі «волинських хорватів» в цей вечір «вижигав» Дмитро Пашинський, який у середині тайму своїми гольовими здобутками зробив рахунок 5:3 на користь гостей. «Ласка» розгубилася, але продовжила наступ.

За п’ять хвилин до фінішу кубкового двобою Костянтин Вознюк довів інтригу до максимуму, скоротивши перевагу гостей до одного м’яча. Часу лишалося все менше. Нервове напруження зростало. За дві хвилини до сирени наставники обох команд взяли по хвилині на роздуми. Олександр Антонюк щоб правильно розставити гравців на гру із п’ятим польовим, а Сергій Магера аби знайти протидію. Більш вдалим у тренерській дуелі недільного вечора виявився президент ФК «Мар’я нівка», котрий просив підтримки трибун і відстояв таку бажану перемогу. Більше того, на останніх секундах гри Дмитро Пашинський головою поставив жирну крапку у чвертьфінальному протистоянні – 4:6. Фаворит турніру сенсаційно поступився і тепер зосередиться виключно на боротьбі за титули Чемпіонату Волині. А «картаті» продовжать боротьбу за кубковий трофей, до якого залишається лише два кроки.