Гра


1/4

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

Менше хвилини знадобилося хлопцям у червоній формі, аби відкрити рахунок у заключному матчі чвертьфінального етапу Кубку АМФВ. Олександр Потрурай з «Фіміаму» ефективно та ефектно скористався своїм шансом. «Стелла» відповіла гострим випадом, що у підсумку не був замкнутий на дальній стійці. Гра дещо вирівнялася, поділившись на купу окремих епізодів з великою кількістю єдиноборств. Приємно відзначити, що чоловіча боротьба не виходила за рамки правил.

За п’ять хвилин до ігрової паузи ХФК взяв тайм-аут, після якого рахунок подвоївся. Швидку атаку господарів другим темпом під дружні скандування фан-угрупування «червоних» завершив Олександр Вегера. «Стелла» спробувала повернутися в гру. Кілька поспіль небезпечних «корнерів», два чудових гольових моменти і постріл у поперечину – весь здобуток чорно-жовтих в перші 13 хвилин.

Відлунала релакс-музика і команди продовжили боротьбу за півфінал Кубку АМФВ. Вболівальники «червоних» створювали неповторний антураж, а «Стелла» діяла у рок-стилі гурту «Океан Ельзи» - «…я не здамся без бою!» Знову було чути дзвін стійки воріт «Фіміаму», а голів у відсутності забивного Тарлана Гаджиєва не було до кінця зустрічі.

За 2 хвилини до сирени Роман Козачок мав забивати, але в сітку не потрапив. Тайм-аут і гості пішли у наступ з п’ятим польовим. Дивідендів чорно-жовтим це не додало, як і дабл-пенальті у виконанні господарів на останніх секундах. 2:0 і ХФК «Фіміам» у півфіналі!