Гра


0: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Суворі випробування випали на долю МФК «Бренд» протягом тиждня. Після кубкового поєдинку з титульною «Надією» на лучан чекав іспит від ФЦ «Ковель-Волинь», який також має чимало титулів та досягнень у волинському футзалі. Гості розпочали стартовий матч 2-го туру «регулярки» по-господарські. Безліч моментів, позиційна та ігрова перевага. Практично все окрім єдиної дрібниці – голів. Лучани ж компактно захищалися, а за найменшої  можливості намагалися пробити по воротах суперника. Хай нечасто, але доволі небезпечно. Відбігавши насухо перший тайм, команди пішли на відпочинок.

В другій половині картина гри не змінилася. Ковельчани тиснули, а «Бренд» у відповідності до статусу футзального клубу спокійно захищався, не використовуючи гру на відбій. Голкіпер господарів Дмитро Притулюк мав багато роботи, керуючи процесом захисту та безпосередньо відбиваючи м’ячі різної ступені складності. В якийсь момент ковельчани ще підвищили темп і захист «чорно-сірих» почав давати збої. І впевнений кіпер був безсилим, коли двічі з правого флангу атаки гостей потужні удари вдалися Петру Морозу та Олександру Ліщуку.

0:2 – серйозна заявка на перемогу гостей, які не задовільнилися досягнутим. «Бренд» відкрився і спробував відіграти бодай один м’яч, але у підсумку припустився ще двох помилок. Як же в цей момент лучанам не вистачало головного забивали команди Миколи Жука, який пропускав гру із-за хвороби. Впевнена перемога у чотири голи залишила «Ковель-Волинь» одноосібним лідером Регулярного чемпіонату у Суперлізі, а лучани набралися безцінного досвіду, що має допомогти їм у матчах 2018-го року. Також хочемо побажати швидкого одужання та повернення на капітанський місток МФК «Бренд» граючого тренера Назара Бугайчука, який проходить післяопераційну реабілітацію у лікарні.