Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Чергове віртуальне протистояння під вивіскою «футзал-футбол» розпочалося з місця в кар’єр. Хвилі атак по черзі накочувалися то на одні, то на другі ворота.. Хоча відверто небезпечних моментів було обмаль. Перший гол у матчі народився майже із нічого. П’ятий номер хорівців Максим Омелян по футзальному ткнув «селект» у рамку, а круглястий зрадницькі прослизнув між ногами голкіпера – 1:0.

Діючий футбольний чемпіон області за традицією намагався відігратися за рахунок гри на другому поверсі, де панував Тарас Кабанов. Але всі спроби відновити статус-кво до перерви виявилися марними. Удари головою для Назарія Русецького складними не стали.

У другій половині гри небезпечна футбольна зброя у вигляді того ж таки Тараса Кабанова спрацювала ефектно та ефективно. Бомбардир «ЛСТМ» філігранно відпрацював головою, прийнявши м’яч і переправивши  спортивний снаряд у сітку – 1:1.

Не встигли лучани відсвяткувати забитий гол, як синьо-чорні знову були попереду. Різкий Володимир Гриник свій шанс не змарнував, завершивши швидку комбінацію МФК. Знову «будівельники» опинилися у ролі наздоганяючих. Серія потужних ударів у виконанні Ігоря Махнюка та Тараса Кабанова у ціль не потрапили. Часу лишалося обмаль, а фолів при цьому була максимальна кількість. Нервове напруження зросло до точки кипіння. За таких умов більш холодні голови вдалося зберегти «хорівцям», які дотерпіли до фінальної сирени та здобули три залікових бали. Підопічним Віктора Ревка вдалося реабілітуватися перед своїми вболівальниками за кубкову невдачу з «Динамо».