Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок сусідів лідерської групи турнірної таблиці розпочався у високому темпі, але довгий час суперники не могли вразити ворота. Глядачам довелося чекати цілих 9 хвилин, щоб в звукових колонках почав лунати музичний джингл з приводу голу. Кращий бомбардир «Вілії» Сергій Вишневський знайшов шпарину у захисних побудовах горохівчан і запалив на табло одиничку.

Пройшло ще кілька миттєвостей і рахунок подвоївся. Гра без замін в одну «четвірку» в очевидь втомила гостей і вони пропустили вдруге. А голеадор млинівців Сергій Вишневський покращав свій особистий рахунок.

На останній хвилині тайму до складу до складу гостей додався досвідчений Андрій Главацький, але рахунок 2:0 залишився незмінним та став підсумком першої половини зустрічі.

Відпочинок явно пішов на користь «Агропродукту» та збив атакувальний порив господарів. Через дві хвилини другого тайму рахунок вже був нічийним. Горохівчанин Роман Ващук в стилі Сергія Вишневського за півтори хвилини потужними пострілами оформив другій дубль у матчі.

Гра вирівнялася, а нервове напруження зросло, що вилилося у вилучення Андрія Панчини, який на 22-й хвилині отримав два попередження поспіль. Щоправда кількісна перевага дивідендів гостям не принесла. Гол народився тривіально стараннями Олександра Скопика за 2 хвилини до сирени у рівних складах.