Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Грицюк Ю./Чубара В.




Про гру:

Лідер чемпіонату очок не втратив, вболівальникам подарував перемогу, але нерви добряче полоскотав і собі і фанатам. Ковельські глядачі неодноразово були свідками драматичних розв’язок ще в епоху протистоянь «Буран-Негабарит» - «Шанс-Авто». В останні ж роки для «Ковель-Волинь» принциповими суперниками стали представники Хоріва. Гості гарний подразник для всіх учасників Суперліги і матч у місцевій ДЮСШ «Спартак» виключенням не став. Тут було все. Голепад, вилучення, боротьба і драматична розв’язка.

А починалося все тривіально. Вже на початку зустрічі Іван Мучак відкрив рахунок забитим м’ячам, а наприкінці тайму тезка Вані, а за сумісництвом кращий бомбардир клубу Іван Данилюк подвоїв результат. Здавалося що перемога ФЦ «Ковель-Волинь» вдасться без особливого напруження, але другий тайм перетворився у справжній футзальний трилер, де перевага була вже на боці гостей.

Від початку другої половини на майданчику панувала відкрита гра. Цифри на табло змінювалися з калейдоскопічною швидкістю, адже голи на будь-які смаки радували око чисельних глядачів. Гольові перегони тривали до самого фінального свистка. Навіть вилучення Андрія Кузика у складі хорівчан не змарнувало загальне враження від матчу. Під час гольової перестрілки Іван Данилюк встиг оформити не перший у своїй кар’єрі хет-трик. А його візаві з команди гостей Володимир Гриник зробив дубль і на 25-й хвилині рахунок зрівняв.

Валідольно-адреналінове закінчення протистояння пройшло у чоловічій боротьбі і завершилося голом Олександра Ліщука, який приніс третю перемогу господарям у Регулярному чемпіонаті. Ось така драматична розвязка, що дозволила ковельчанам одноосібно лідирувати у першості.