Гра


4: 6

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Герасимчук В.




Про гру:

Новий 2018 рік в П’ятій лізі розпочався з гри між представниками хімічної промисловості «Tаtrafan» та харчової столиці Волині ФК «Торчин». Мабуть канікули в обласному чемпіонаті пов’язані з святами зробили свою справу, то ж команди дуже важко входили в ігровий ритм.

Некваплива позиційна гра на початку тайму була притаманна обом колективам. Тож поки команди спалювали калорії набрані під час свят глядачі в першому таймі відверто нудьгували. Якщо і були небезпечні моменти біля воріт суперників, то вдала гра «стражів воріт» зводила нанівець всі потуги атаки.

Але під кінець тайму команди змогли розігратися, і вже розпочався то й футзал за який його люблять вболівальники. М’ячі залітали на різний смак, що вилилось у перевагу «Торчина» в один м’яч після першого тайму.

В другій половині гри «Торчин» продовжував нарощувати свою перевагу і голкіпер «хіміків» Мусіч Богдан змушений був працювати на повну силу.

Але і його вдала гра не змогла врятувати команду від хет-трику Щербика Богадана та дубля Карпінського Юрія. Зробивши прийнятний для себе результат  «Торчин» зумів довести гру до перемоги.