Гра


2: 6

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Герасимчук В.




Про гру:

Напевно початок регулярки своїми результатами  не сильно задовільняв горохівських «муніципалів». Тож користуючись трансферним вікном команда з Горохова провела дуже потужну дозаявкову компанію, що вилилось у дозаявку в команду кількох гравців з вищих ліг. Особливо виділявся у складі МФК гравець з важким для українців прізвищем  Лавіл Ньядо Піві, якого по традиції зменшення імен горохівчани називали просто Тіто.

Команда з Переспи навпаки немала змоги нікого дозаявити. Мало того на поєдинок з горохівчанами «Юність» змогла вийти тільки з одним гравцем на лаві запасних.

Але кількість не завжди якість. Початок гри не дав ніяких дивідендів горохівчанам. «Юність» захищалась вдало «сушачи» гру. Новоспечені гравці МФК «Горохів» ніяк не могли знайти спільної мови з партнерами по команді.

В цей момент проявили себе старожили клубу. Дублі Юрія Лоскутова та Марчука Олександра в цій ситуації були дуже доречними.

Також дублем відзначився Сліпчук Роман з Переспи, але це було лиш маленькою втіхою для «Юності». В кінці зустрічі рожищенці пішли відігруватися, але їх порив своїми голами зуміли стримати Загребельний Сергій та Марцинюк Андрій, які встановили кінцевий закономірний результат гри.