Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

У цьому матчі зустрічалися два учасники Елітного фіналу 2017. МФК «Хорів» розпочав вальяжно на правах господарів. «Брендівці» ж не тушувалися проти більш досвідчених суперників та на 6-7 хвилинах разюче «кусали» іменитіших опонентів потужними ударами. Однак Назар Русецький діяв у рамці надійно. Проте на восьмій хвилині і він нічого не зміг зробити із індивідуальним проходом Дмитра Заболотька та потужним ударом з лівої – 1:0. За хвилину Олександр Лисенко мав чудову нагоду подвоїти перевагу, але не влучив по м’ячу. Відійшовши від стартових хвилин «хорівчани» відсунули гру від своїх воріт, чим додали роботи іншому голкіперу. Декілька вдалих сейвів Дмитра Притулюка зберегли ворота у першому таймі на замку. А за 10 секунд до сигналу на перерву Сергій Вацяк прицільно пробивав, але потрапив у хрестовину.

Початок другого тайму був віддзеркаленням першого – активніше виглядали гравці «Бренду», а чудову нагоду відзначитися втратив Олександр Шитов. У класичній контратаці підопічні Віктора Ревка припустилися помилки та вивели сам-на-сам із голкіпером Миколу Жука, котрий саме неспішно повертався на свою половину після невдалої контратаки. У дуелі із Назаром Русецьким перемогла молодість – 2:0. Саме тут і настав історичний момент для молодих луцьких футзалістів – із аутсайдера матчу вони перетворилися на фаворита, повірили у свої сили та продовжили у тому ж ритмі.

На 21-й хвилині Роман Козачок скористався неуважністю захисту та запалив на табло 3:0. МФК «Хорів» перейшов на гру із п’ятим польовим і на 23-й хвилині Вадим Видихай один м’яч відквитав – 1:3. Вдруге реалізувати гру в більшості господарі майданчику зуміли лише за 23 секунди до фінальної сирени. 2:3 – на більше не вистачило часу. Достойна гра, цікавий результат – тим цікавіше буде на фініші!