Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

Знаючи результати суперників «камазівці» дуже хотіли вийти на друге місце у турнірній таблиці та «відчепити» ЛСТМ від гонки за призові місця. Сама ж гра розпочалася на зустрічних курсах – атака на атаку. На сьомій хвилині Антон Дригульський вирвався на ударну позицію та направив м’яч точно у нижній кут, але Дмитро Семченко зумів згрупуватися та нівелювати загрозу. І гравці ЛСТМу, і гравці «Камаз-Агро» чекали помилок суперника, відповідно головним завданням було мінімум помилок у захисті, а у атаках розраховували на креатив окремих гравців. Обережність обох команд протягнулася до самої перерви – 0:0, сухо…

На 15-й хвилині Максим Ядловський вдало відкрився на парашут від своїх воріт, технічно обіграв голкіпера та відкрив рахунок у матчі – 1:0. За три хвилини Ігор Махнюк вдало замкнув простріл своїх партнерів – 1:1.

Обережна гра оживилася на  24-й хвилині – Максим Ядловський із пасу Леоніда Єфремова вдруге переграв Олександра Ярмощука – 2:1. Але за хвилину Тарас Кабанов розібрався із захистом острожецької команди та віддав на Дмитра Горщарука, котрий і відзначився у пусті ворота. Закономірна нічия 2:2 котра не влаштувала ні одну із сторін.