Гра


8: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Бугайчук Н.




Про гру:

4 тур Чемпіонату Волинської області в Четвертій лізі відкривав матч лідера «Ласки 2» з Боратина проти молодих і амбіційних «Шігірюм» з Прилуцького. В першому матчі у 2018 році команди здобули перемоги, а для «Шігірюма» вона була першою у чемпіонаті. Окрилені цією перемогою можна було очікувати на дуже цікаву зустріч і напружену боротьбу.

Перший тайм розпочався з розвідки обох команд одна одної, чи то просто ранній матч по впливав на такий початок і вболівальникам довелося почекати голів. Хоча і без голів дивитися було на що. «Ласка» володіла ініціативою, але не поспішала і не розкривалася, надаючи перевагу не багаточисленним власним атакам, не забуваючи про оборону і контратаки суперника які були разючі і небезпечні у виконанні Піддубного Василя і Бандури Івана. З нулями на табло команди пішли відпочивати.

А от 2 тайм, а скоріше його початок став справжньою несподіванкою. З свистком арбітра гравці в червоних футболках побігли забивати, Андрій Ясінський, Вадим Пігула, Павло Бебко буквально за 3 хв вирішили питання про переможця у цьому матчі забивши 3 голи. Найбільше цього не очікувала молодь з Прилуцького, проте до їхньої честі хлопці намагалися врятувати цей матч і доказати власну силу, але для цього треба було зробити щось неймовірне. Чуда не сталося, а навпаки «боратинці» використали розриви в обороні суперника і розгромили «Шігірюм» забивши ще п’ять разів. «Ласка 2» продовжує лідирувати у чемпіонаті, а «Шігірюм» буде намагатися піднятися у турнірній таблиці в наступних матчах.