Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

У четвертому турі так само вибухово, як проти «Агромата», хлопцям із Нововолинська зіграти не вдалося. Перший тайм зустрічі попри досить високий темп гри та невелику перевагу «шахтарів» спокійно йшов до «нульового» завершення. Аж поки Андрій Тучкевич не наважився на удар в момент сирени на перерву. 13-й номер «Вікторії» не прогадав – м’яч після його дальнього удару та невеликого рикошету полетів прямісінько у недосяжний для голкіпера суперників нижній кут воріт опонентів – 0:1.

У другому таймі на майданчику знову було дуже цікаво. Справжня боротьба, високі швидкості, нагоди для взяття воріт – у цій схемі не вистачало лише забитих м’ячів. А оскільки у ролі тих, хто наздоганяє, були гравці «ТТІ Шахтаря», вони й за три хвилини до кінця зустрічі пішли грати у п’ять польових. Пішли невдало – на 25-й хвилині Роман Матвійчук скористався помилкою «зелених» та закріпив перевагу своєї команди.

Утім, «шахтарі» недільного вечора здаватися не хотіли навіть попри 0:2 та трохи менше ста секунд до фінальної сирени. А голи Івана Жуковського та Максима Обертаса після розігрування зайвого суперника дозволили їм створити диво та врятувати нічию у фактично програшному поєдинку.