Гра


6: 4

Хронометрист / Делегат:

Дмитрук Б./Герасимчук В.




Про гру:

Ігри четвертого туру у п’ятій лізі розпочалися з гри аутсайдерів регулярки  «Колоса» та «Волині».

Жодна з команд перед грою не могла похизуватись великим доробком залікових балів, то ж їх недостачу прагнули здобути саме у грі з прямим конкурентом. Також в око впадало те, що лава запасних в обох команд була дуже короткою, що було дуже дивним, особливо для молоді «Волині», де в попередніх турах проблем зі складом не було.

Зустріч розпочалась дуже обережно. Команди немов розуміли, що головне не пропустити, а гол у футзалі заб’ється завжди. І першим здобутком зумів похизуватися Андрій Шокало з Ківерець, який і відкрив рахунок у зустрічі. «Хрестоносці» одразу ж відповіли голом Баласа Павла. Після цього зустріч пішла по сценарію, який був до цього, неквапливі дії як в захисті, так і в нападі. В кінці тайму команди ще раз обмінялись голами, так що на перерву суперники пішли при нічийному результаті.

Друга половина зустрічі розпочалась набагато активніше. Команди прибавили в швидкісних діях, але не вистачало одного – гола. Та все ж так продовжуватись довго не могло, і в середині тайму почав відчуватись більш дорослий вік «Колоса», який зумів «дотиснути» «хрестоносців». Кращим був Шокало Андрій, який зумів зробити покер для своєї команди, і допоміг набрати три залікові бали.