Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Силюк Г./Герасимчук В.




Про гру:

Фаворитом зустрічі були «харчовики» з Торчина, які в останній грі вечора вже знали всі результати ліги, і для того щоб претендувати на відзнаки регулярки, потрібна була лише перемога. Зразу пішовши в атаку «Торчин» получив «дивіденди» у вигляді м’ячів Щербика Богдана вже на перших трьох хвилинах гри. Знаючи, що це тільки початок гри, «Торчин» почав нарощувати свою перевагу. Найбільш досвідчений Мусійчук Олександр «крутився як білка в колесі» намагаючись відбити атаки команди з Торчина і завдячуючи йому суперники не змогли реалізувати ще декілька стовідсоткових моментів.

Збивши атакувальні потуги суперників футзалісти з Острожця почали організовувати свою контргру, і вже  під кінець тайму змогли скоротити рахунок.

Друга  половина проходила в дуже цікавій боротьбі. Жодна з команд не хотіла поступатись, тому було дуже багато дрібних фолів та порушень правил.

На дев’ятнадцятій хвилині гри червону картку отримав гравець ФК «Острожець» Левчук Сергій  і чисельну перевагу одразу ж реалізував ФК «Торчин». Як показав час, це був переломний момент гри. Зібратись «Острожець» вже не мав а ні сили, а ні великого бажання. Перемігши в цій грі «торчинці» зуміли зачепитись за «медальні» перегони.