Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Кузнєцов Д.




Про гру:

У матчі проти одного із аутсайдерів дивізіону луцька команда резонно розраховувала на другу перемогу в чемпіонаті. І перший крок до такого досягнення Володимир Чайка своїм забитим голом зробив уже в дебюті поєдинку. Втім, підопічні Сергія Вишневського виявилися не такими простими суперниками. «Втягнувшись» у гру, вони створили декілька хороших нагод, аби відзначитися, а після сейву свого голкіпера Івана Присяжнюка, який врятував команду під час «побачення» з тим-таки Чайкою, досягли свого: Павло Ліщук замкнув комбінацію «Юності» на дальній стійці. На перерву команди пішли за рівного рахунку.

У другому таймі гравці «Вікторії» продовжували діяти на правах фаворита протистояння і створили чимало нагод для взяття воріт – в основному зусиллями свого велетня Віталія Тележинського. А градус напруги в матчі виріс настільки, що уже до 19-ї хвилини обидві команди мали у пасиві по п’ять фолів. Наприкінці зустрічі першими нерви не витримали у лучан. Утім, за порушення правил своїх опонентів з дабл-пенальті не зумів покарати голкіпер-бомбардир Іван Присяжнюк, який пробив повз ворота.

Незважаючи на це, гравці «Юності» уже відчули «запах крові», і після ще декількох хороших атак таки домоглися свого – Павло Ліщук гарним ударом з льоту оформив дубль в матчі на останній хвилині зустрічі. Навіть попри це гравці у футболках «Челсі» мали всі шанси відігратися, адже хтось із суперників невиправдано сфолив. Утім, Іван Присяжнюк потягнув удар Павла Ольшевського з десятиметрової позначки та зберіг для команди Сергія Вишневського таку потрібну першу перемогу в цьогорічному чемпіонаті Волині.