Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались конкуренти по турнірній таблиці, тому гра очікувалась дуже напруженою. Кажучи наперед, так воно і вийшло. Обережність обох команд на початку гри пояснювалась тим, що команди зробили ставку на оборону та позиційну гру. Лише на початку гри «Tetrafan»  голом Сергія Германюка зумів трішки скрасити гру, бо в подальшому в основному точилась запекла боротьба лише на захисних лініях команд. Головне було не пропустити. Отже голи команди вирішили залишити на другу половину гри.

Але не завжди виходить так як хочеться. Замість того, щоб забивати команди вирішили як кажуть в Одесі «зробити нерви» своїм вболівальникам. Безліч нереалізованих моментів було розтрачено у цій грі. Тільки в середині тайму лідер «хіміків» Віталій Кудкудак зумів вирішити цю проблему в грі.

Повівши у два м’ячі «Tetrafan» заспокоївся, і відразу ж прийшла розплата, Шокало Андрій зумів скоротити рахунок. «Колос» одразу пішов всією командою вперед намагаючись зрівняти рахунок, але «холодний душ» у вигляді гола Пасічника Дмитра з контратаки встановив кінцевий      результат гри.