Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

Центральною грою туру в «мрійній» лізі була гра «муніципалів» з Горохова та «харчовиків» з Торчина. Команди знаходилися на лідируючих позиція, тому гра була практично за медалі регул ярки. Напруга була присутня у цій грі від початку до кінця, і безумовно була окрасою чемпіонату у цьому дивізіоні.

З перших хвилин гри жодна з команд не хотіла поступатись, тому точилась справжня чоловіча боротьба. Першими не витримали нерви у торчинців, і вони кинувшись в атаку не догледіли Юрія Лоскутова, який і відкрив рахунок у зустрічі.

В подальшому ФК «Торчин» не робив таких необдуманих кроків і гра знов перейшла в позиційну. Суперники знов чекали на помилку один одного, тому в захисті були дуже обережними, що і привело до того, що у першому таймі голів глядачі більше не побачили.

Друга половина гри розпочалась дзеркальним відображенням першої. Команди чекали на помилки, і знову необдуманий випад Торчина,  і знов контратака горохівчан, і знов гол у ворота Торчина Марцинюка Андрія.

 В такий важкий момент для своєї команди справжнім лідером і «паличкою-виручалочкою» для Торчина став Богдан Щербик, який за дві хвилини зумів перевернути гру, забивши два надважливі м’ячі.

Нервові хвилини в кінці зустрічі були присутні для обох колективів ще й тому, що фоли на табло показували те, що слідуюче порушення правил приводило до дабл-пенальті в ворота суперників. Але більшого колективи зробити не спромоглися, що і привело до кінцевого нічийного результату.