Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 Перед стартом стадії плей-офф турнірна доля схиляється до того, щоб звести у чвертьфіналі обидва хорівськи колективи. Аби уникнути такого розкладу МФК вимушений грати в останніх турах лише на перемогу. Амбітний «Камаз-Агро» не забув минулорічні бої у Вищій лізі з добре знайомим суперником і тому жадав сатисфакції. З перших хвилин поєдинку хвилі атак позмінно накочувалися на ворота суперників і воротарі працювали на рівні із польовими гравцями.

Першими успіху добилися номінальні господарі. Влучний удар Вадима Видихая запалив одиничку на користь хорівців. ЗА чотири хвилини до перерви рахунок міг стати рівним після стрімкої атаки «камазівців» Максим Ядловський лише дивом не забив. За кілька хвилин гольова місія гостей відбулася у виконанні Романа Киценюка – 1:1.

В другому таймі лише пів хвилини знадобилося острожецькому колективу аби вийти вперед. Індивідуальна майстерність Антона Дригульського була щиро відзначена оплесками глядачів.

Після успіху гостей швидкості ще зросли. Трибуни «задихали». Моменти почали з’являтися, як гриби після дощу. На 19-й хвилині стійка воріт відверто врятувала Назарія Русецького від неминучого голу після щільного удару Максима Ядловського.

За чотири хвилини до закінчення часу гри МФК «Хорів» взяв хвилину на роздум і пішов уперед із п’ятим польовим. Напруга зросла і вже тайм-аут довелося брати гостям. Дві останні хвилини виявилися насиченими подіями. Спочатку нефартовий цього дня Максим Ядловський потужно влучив у «звичну» стійку воріт, а пізніше Вадим Видихай з Хоріва оформив дубль завершальним ударом швидкої комбінації. Остання гостра атака матчу залишилася за гостями, але рахунок 2:2 вже не мінявся.