Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 Сумніви у перспективах «Олики» в протистоянні з лідерами ліги закралися ще до початку матчу – травмований Олег Шахраюк знову керував грою команди з лави для запасних. Утім, проти «шахтарів» недільного вечора, мабуть, не допоміг би й він. Уже з перших хвилин гри «зелено-чорні» взялися за обстріл воріт суперників, а на третьому колі умовного секундоміра рахунок у матчі відкрився: Максим Обертас після втрати «Оликою» м’яча у центрі майданчика віддав на Юрія Кошелинського, а той без шансів розстріляв ворота «Олики».

«Андердоги» протистояння старалися чинити гідний спротив, однак під кінець тайму знову пропустили: Андрій Сісарук одним фінтом позбавився від опіки двох захисників та влучно пробив у кут. Утім, ще до перерви старання «Олики» принесли свої плоди – Максим Дзекан реалізував розіграш аута, тож команди пішли на перерву за рахунку 1:2.

Доля поєдинку фактично вирішилась у середині другого тайму. Спочатку голкіпер «Олики» не впорався з ударом з дальньої дистанції, а Юрій Кошелинський уже з лінії вніс «кулястого» у ворота, а потім Максим Обертас на розвороті обійшов опікуна та видав гольову передачу на Романа Романюка. Наприкінці матчу номінальні господарі майданчика дещо «розклеїлися», а гравці «ТТІ Шахтаря», відчувши запах крові, ще тричі засмутили суперників та значно покращили напередодні останнього туру різницю забитих та пропущених голів.