Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Ще одна зустріч між командами, які не претендують на високі місця в регулярному чемпіонаті, розпочалась з неквапливих розіграшів м’яча між партнерами в обох командах. Колективи не форсували події надіючись на помилку суперника і першим її допустив «Tаtrafan». На четвертій хвилині гри партнери елегантно вивели на удар гравця з Переспи, і після його удару м’яч відскочив до Андрія Случика, який гарматним ударом вколотив м’яч у «дев’ятку».

Як і в попередній зустрічі ліги у команди з Переспи була дуже коротка лава запасних, і під кінець тайму «Юність» почала «задихатись», чим вдало скористався Руслан Шоломович, який зумів зрівняти рахунок.

Маючи набагато більше гравців для заміни «Tаtrafan» в другому таймі одразу підняв темп і переспівчани почали набагато більше помилятись у захисті. Швидкі та якісні заміни привели до того, що вже на перших двох хвилинах тайму Мельник Олег та Сентюров Віктор вивели «хіміків» вперед.

Намагаючись розвинути успіх «Tаtrafan» все йшов вперед, але «холодний душ» у вигляді голів все того ж Андрія Случика та Сергія Кулюка трішки охолодив завзятість номінальних господарів.

В подальшому команди не допускали грубих помилок в захисті, намагаючись зіграти надійно. Здавалось гра так і закінчиться у нічию, але за десять секунд до сирени Сергій Кулюк зробив здавалось неможливе, його удар прошив оборонні редути «Tаtrafanу» і приніс таку жадану перемогу хлопцям із Переспи.