Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Стартовий поєдинок заключного туру у Вищій лізі перетворився у битву аутсайдерів і мав визначити шосту та сьому позиції у турнірній таблиці. Луцький «Мідас», якого влаштовувала лише перемога, із стартовим свистком

Кинувся у наступ і провів кілька гострих атак. Суперник із Млиніва стримав перший порив і вже на 3-й хвилині реалізував контр-випад стараннями Михайла Вітерука.

Після забитого гола ситуація на майданчику СК «Арена Спорт» дещо змінилася. Тепер вже «Вілія» стала більше проводити часу у позиційних атаках, а «волошково-білі» чатували на помилку опонентів. Реальні шанси з’явилися на 9-й хвилині, коли гравці 2Мідаса» спочатку завершили атаку пострілом у стійку, а пізніше Віталій Пшонік загнав «Селект» у сітку воріт – 1:1.

Спроба «античної» команди розвинути успіх виявилася безрезультатною. Більше того, активний та наполегливий Михайло Вітрук оформив дубль і команди пішли на відпочинок за мінімальної переваги млинівців- 2:1.

На початку другого тайму баланс було відновлено. Лучанин Микола Митюк вдало завершив комбінацію партнерів. А 21-й хвилині черговий дубль у зустрічі вдався Віталію Пшоніку, який вивів номінальних гостей вперед. Переможний настрій зберігався у гравців «Мідаса» до фінальної сирени і в драматичному завершенні пані Фортуна була на боці саме підлеглих Юрія Павельчука. Вдалий контр-випад пари гостей на ворота «салатових» закінчився хет-триком Віталія Пшоніка. А за хвилину «фокус із шляпою» підкорився Михайлу Вітеруку, який пробив голкіпера лучан дальнім ударом та подарував партнерам надію на нічийний підсумок. Проте «Мідас» витримав фінальний штурм, отримав довгоочікувану перемогу та випередив суперника у таблиці ліги.