Гра


7: 6

Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Матч одного з лідерів Вищого дивізіону з амбітними «Екоресурсами» розпочався без «розкачки». Суперники явно надавали перевагу атаці над обороною і перший тайм виявився багатим на гольові події.

Першими взялися вписувати в ігровий протокол матчу прізвища авторів голів динамівці з обласного центру. Двічі протягом 8-ї хвилини Богдан Турчик влучав у ворота гостей, де польовому гравцю Сергію Ліщуку було доволі важко виручити партнерів по команді – 2:0.

З характером у колківської команди все виявилися добреі на 10-й хвилині рахунок став нічийним. Завзяті Олександр Бойко та Максим Конон свої шанси не змарнували, проявивши персональну майстерність.

Під завісу тайму Микола Казьмирук проявив власний футзальний хист, а за мить Максим Конон не отримав гольову передачу під час виходу «2 в нуль». Тому на табло під час музичної паузи горіли цифри 3:2.

Початок другої половини цілком залишився за «Динамо». Лучанин Богдан Понагайба за півтори хвилини відзначився двічі, а далі Олександр Давидов забивав у порожні ворота після ідеального пасу Андрія Бойка.

Забивна естафета на певний час перейшла до гостей. На 20-й хвилині Максим Конон оформив дубль, а за півтора оберти стрілки секундоміра майстерний удар Олександра Курінова прийшовся у дальній кут воріт «Динамо».

Рахунок 6:3 тримався недовго. Третій дубль у грі організував лучанин Микола Казьмирук. Далі пенальті реалізував Олександр Курінов. Стало веселіше і цікавіше. «Екоресурси», до яких протягом поєдинку долучалися свіжі гравці пішли вперед, аби врятувати гру.

Досвідчений Андрій Ванічик за хвилину до сирени знайшов шпарину в захисних редутах «Динамо» і закрутив інтригу матчу на «max». Господарі занервували і стали більше помилятися у простих ситуаціях. Проте рахунок 7:6 так і залишився незмінним, як і друга позиція лучан у турнірній таблиці «вишки». А суперник у сітці плей-офф у матчах за до двох перемог зійдеться з горохівським клубом «Кураж», котрий у неділю майже повним складом вболівав за земляків з «Мар’янівки», що підкорили вершину «регулярки» у Другій лізі.