Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Рівно 30 секунд знадобилося фавориту Регулярної першості, аби повести у рахунку з ківерцівським «Колосом», що прибув до луцька в неповному складі. Забивний Олександр Скопик не схтбив під час виконання удару і запалив на табло «одиничку».

В середині тайму суперники обмінялися виходами «три в один», котрі на диво залишилися лише моментами для взяття воріт. До перерви на майданчику СК «Арена Спорт» точилася позиційна боротьба і відверто гольових моментів глядачі та і не побачили.

В другій половині гри нечисельний склад ківерцівської команди спробував перехопити ініціативу, але горохівчани були готові до такого перебігу подій. Голкіпер гостей Леонід Джигалюк впевнено впорався із щільним пострілом капітана «зелених» Олекусандра Ващука та кілька разів надійно переривав дальні «закидушки» гравців «Колоса».

Далі стався другий гол у матчі. «Колос» невдало розіграв штрафний і гості як по нотах розіграли контр-випад, що закінчився влучним ударом у ближній кут у виконанні Романа Ващука.

Гра ківерчан без замін вже із середини тайму все більше давалася в знаки. Господарі відверто втомилися і були вимушені брати тайм-аут суто для відпочинку, а не вирішення тактично-оперативних питань. Пауза не допомогла. «Полтинник» гостей Сергій Прик завершив атаку ударом впритул і навіть перекинув ворота – 0:3.

Фортуна відвернулася від «Колоса», гравці якого двічі поспіль не використали стовідсоткові гольові моменти. А суперник за останні дві хвилини поєдинку вирішив попрактикуватися у грі із п’ятим польовим гравцем. Вийшло не дуже., адже ківерчанин Орест Оришкевич зумів «розмочити» рахунок.

«Аграрії» повернули Леоніда Джигалюка на штатну позицію у воротах і відразу забили. Дубль на свій рахунок записав автор першого голу Олександр Скопик.

Проте останнє слово залишилося за Ківерцями. Капітан «Колоса» Олександр Ващук за пів хвилини до фінальної сирени встановив остаточний результат матчу – 2:4 на користь лідера першості.

Таким чином «Агропродукт» пройшов турнірну дистанцію Регулярної першості із стовідсотковим показником та уникнув чвертьфінальних випробувань, напряму потрапивши в 1/2-у в плей-офф.