Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Це була остання гра регулярки в П’ятій лізі. Приємним фактом для глядачів став той момент, що інтрига за чемпіонство була весь чемпіонат і продовжилась до останньої гри туру. Для того щоб стати «королем ліги» духнівчанам потрібно було перемагати, бо переслідувачі з Горохова та Торчина зуміли перемогти у своїх двобоях. Великою втратою для номінальних гостей було те, що на грі не було основного воротаря, завдяки якому «Духче» дуже комфортно відчувало себе в захисті. Тому роль голкіпера у цій грі виконував Поліщук Євген, який був одним з головних «забивалів» своєї команди.

Знаючи ціну цієї перемоги представники рожищенщини дуже відповідально віднеслись до цієї зустрічі, тому в кожному з ігрових епізодів намагались грати до кінця.

«Tаtrafan» теж був «міцним горішком», тому довший час стримував атаки лідера та активно «огризався».

Але з плином ігрового часу почався даватись взнаки все ж більш високий клас команди з Рожищенського району, і голи Григорія Гулюка та Валерія Возняка тому підтвердження.

Настрій лідера продовжився і в другому таймі. Знаючи ціну цієї перемоги «Духче» діяло дуже акуратно і зважено у всіх ігрових епізодах, демонструючи чемпіонську гру. У «хіміків» у цьому матчі теж був свій лідер – Вячеслав Зуєв, який зумів своїм дублем скоротити рахунок, але відпустити таку гру рожищенці вже не мали права. Перемігши ФК «Духче» оформили чемпіонство на радість своїй чисельній глядацькій «торсиді», яка не полінувалась приїхати в Луцьк щоб привітати своїх улюбленців.