Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Попко М./Голоскоков С.




Про гру:

Рівний склад учасників Третьої ліги визначив принциповість протистоянь практично в усіх парах чвертьфіналістів. Навіть переможець «регулярки» команда «Рятівник» добряче помучилася з молодими хлопцями із команди «Крошу».

В першій зустрічі мінімально перемогла «Бережанка» і зрозуміло, що «Akcent» вийшов на майданчик СК «Арена Спорт» перемагати. Проте роботи у воротах в дебюті зустрічі було більше у голкіпера лучан Юрія Уманця, який кілька разів відверто виручив своїх колег. А далі «чорні» забили. Швидкий Олег Демчук наважився на дальній удар і зумів відкрити рахунок.

Перевага протрималася лише три хвилини, аж доки Петро Фандєєв влучним пострілом не відновив рівновагу. Останні хвилини першого тайму пролетіли під акомпанемент гострих атак на зустрічних курсах.

По перерві  команди швидко обмінялися голами. Спочатку Володимир Третяк вивів лучан вперед, а за кілька хвилин Костянтин Добровольський перекинув голкіпера «людей у чорному». Ще за мить дубль підкорився Петру Фандєєву, а перевагу у два м’ячі організував Юрій Подлєсков.

За три хвилини до сирени місце у воротах команди «Akcent» зайняв досвідчений польовий гравець Тарас Махницький. Спроба врятувати гру у позиційних атаках закінчилася перехопленням «Бережанки» та підсумковим голом Богдана Затерихи. 2:5 і «бордові» крокують далі у плей-оффі.