Гра


1: 7

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Чергове луцьке дербі завершувало серію третіх вирішальних матчів першого етапу плей-офф. Представники Першої ліги не довго розкачувалися і відразу кинулися до бою. Краще вийшло у «Агромата», котрий в дебюті протягом хвилини встиг отримати право на пробиття пенальті , реалізувати його, збільшити перевагу та оформити дубль не імя Павла Адамського. 0:3 – несподіваний початок, що вимусив «Вікторію» брати позаплановий тайм-аут.

Небезпечні удари Віталія Тележинського та Андрія Тучкевича на певний час гри додали позитиву «людям у чорному», а в кінцівці тайму лише диво не дозволило Віталію Тележинському забити бодай один гол. На табло до сирени горів рахунок 3:0 на користь «Агромату».

По перерві «Вікторія» спробувала з першої миті збентежити суперника низкою атак. Можливостей було безліч, але «селект» весь час пролітав повз ворота. А в ледь не єдиному контрвипаді «салатово-чорних» м’яч потрапив у сітку воріт господарів. Навздогін забив ще й Іван Богута.

До честі «чорних» вони не покинули грати і Андрій Тучкевич рахунок розмочив. Зажевріла крихка надія, але в цей час знову забив «Агромат» і долю поєдинку було визначено. Вікторію з рахунком 7:1 відсвяткували гості та впевнено прокрокували до півфіналу.