Гра


23: 33

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Притулюк Д.




Про гру:

 Ще до початку матчу всі присутні на трибуні розуміли, що на них чекає доволі цікава та безкомпромісна гра. Стрімкий початок від обох команд був очікуваним адже «розвідку боєм» обидві команди проводити не збирались. На думку більшості з присутніх на трибуні ключовим фактором перемоги «Респекту» став момент на четвертій хвилині зустрічі. Голкіпер «Бережанки» не впоравшись із швидкістю суперника та вискочивши за межі карного майданчика був змушений порушувати правила, але це стало останнім що Тарас Войтович зробив сьогодні на майданчику, адже покаранням стала червона картка. У ворота замість нього став Костянтин Добровольський, який в першому ж небезпечному моменті не впорався з шкіряною кулею, яка після удару Віктора Суща перетнула лінію воріт. Хоча бордові здаватись не збирались і почали більше тримати м’яч у власних ногах. Контроль дався в знаки під кінець першої половини гри коли Юрій Подлєсков оформив дубль та вивів Горохівський колектив вперед, 1:2.

 Після перерви дії обох команд на майданчику були доволі цікаві. Респект невгамовно атакував ворота тепер вже Констянтина Добровольського, який зібравшись з силами почав «тащити» не одноразово рятуючи команду від взяття воріт. Хоча з ударом Ігора Савича впоратись все ж таки не зміг і на табло знову загорівся нічийний рахунок. За хвилину до кінця протистояння відбулось ще одне вилучення, але цього разу вже у біло-синіх, автор першого забитого м’яча Віктор Сущ отримав друге попередження яке автоматично переросло у вилучення. Перевагу в одного польового гравця «Бережанка» використала на відмінно, Богдан Затериха вивів гостей в перед.

 Вже неодноразово глядачі бачили взяття воріт за декілька секунд до кінця гри і цей матч виключенням не став, Дмитро Кініщук, гравець команди «Респект» за десять секунд до кінця матчу зрівняв рахунок та перевів гру серію після матчевих пенальті де з рахунком 2:3 перемогу здобула «БЕРЕЖАНКА».