Гра


Півфінал

Кубок Мрії, Центральний майданчик
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

 В цей святковий «жіночий» день проходили ігри на Кубки Волині у різних лігах. Свої ранкові баталії розпочали команди які грають у Кубку Мрії, а саме представники Ківерцівщини та Рожищенщини. Команди закінчили турніри в регулярці та  іграх плей-оффу без особливих успіхів, тож «безмедальну компенсацію» прагнули здобути у грі саме на Кубок. В чемпіонаті команди виділялись своїм характером та безкомпромісною грою, саме те що потрібно «кубковому бійцю». Тож поєдинок очікувався бойовим та цікавим.

Та щось там не склалось у команди з Переспи. На цей відповідальний поєдинок команда з’явилась лише «п’ятіркою» та грала без замін. Це одразу вдалось взнаки на діях футзалістів «Юності», які швидко втомлювались, а замінити їх не було кому. Команда з Ківерців навпаки дуже налаштовано розпочала поєдинок, що відобразилось у м’ячах Едуарда Веселухи та Левчука Назара на початку гри. Маючи комфортну перевагу та багато гравців на лаві запасних Ківерці продовжували «гнути свою лінію», та швидкими атаками і контролем  м’яча дотискала опонентів, які під кінець тайму виглядали вже дуже втомленими.

Початок другого тайму здавалось зробив невелику інтригу в грі. Переспа м’ячем Сергія Кулюка змогла скоротити рахунок, але це все ж був епізодичний момент, бо в загальному  у грі домінував «Колос».

Команди просто догравали зустріч, а вболівальники які очікували більшої боротьби були дещо розчаровані.

«Колос» переміг та залишився дивитись на трибунах гру «юнаків» «Волині» та ФК «Духче», щоб знати свого суперника у фіналі.