Гра


Півфінал

Кубок Мрії, Центральний майданчик
2: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

 Переможець регулярного чемпіонату та фіналіст за звання Абсолютного чемпіона АМФВ в п’ятій лізі ФК «Духче» в цій зустрічі був безумовним фаворитом. Команда впевнено виступила практично у всіх своїх поєдинках, то ж по праву заслужила свої перемоги. Ще одним із завдань команди було покласти медалі в кришталевий кубок. Та для цього потрібно було зробити ще декілька переможних кроків, першим з яких - мала бути перемога над юнаками «Волині».

«Хрестоносці» навпаки ще тільки роблять перші кроки у дорослому футзалі, то ж за словами керманича Олександра Антонюка, головним завданням для команди є набирання досвіду проти таких команд. Цікавим був той факт що в обох команд була однакова біло-червона форма, то ж розрізняли суперники один одного за рекламою одного відомого титульного спонсора на спинах футболок у гравців ФК  «Духче».

Гра розпочалась дуже цікаво та безкомпромісно. Маючи у своїх складах молодих гравців, та граючи на центральній, досить великій площадці «Адреналін Сіті» колективи мали змогу багато рухатись та швидко переходити з оборони в атаку.

Та з плином ігрового часу все ж почала вимальовуватись перевага більш досвідченої команди з Рожищенщини, що вилилось у дублі Олександра Приймачка та Миколи Сосновського.

Друга половина гри розпочалась з шквальних атак духнівчан і молоді «Волині» приходилось дуже не солодко. Слід віддати належне «хрестоносцям» які дійсно від гри до гри починають «дорослішати» та «огризатись» на випади більш досвідчених колективів. Балас Павло І Грицюк Ігор зуміли скоротити рахунок у зустрічі, та для виходу у фінал цього було недостатньо. На останній хвилині гри Поліщук Василь з «Духче» зумів встановити кінцевий результат у зустрічі.