Гра


Півфінал

Кубок Прогресу, Центральний майданчик
4: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

 Півфінальна зустріч у третьому за рангом Кубку Прогресу АМФВ розпочалась грою третьолігової «Бережанки» та команди, яка є учасником четвертої ліги - «Шігірюмом».

Перемігши у наддраматичному протистоянні в іграх плей-оффу у попередній вечір «Бережанка» перебувала у дуже хорошому емоційному стані. Та на скільки команда змогла відновитися після цих надважких матчів мала показати ця гра.

У «Шігірюма» це були останні офіційні змагання у цьому сезоні, то ж колектив з Прилуцького намагався викластись у цій грі на повну. Початок гри був за більш рейтинговою командою «Бережанкою», яка м’ячами Богдана Затерихи та Петра Фандєєва зуміла вийти вперед та вдало контролювала гру. Зі сторони було видно, що колектив дуже добре фізично підготовлений то ж попередні надважкі зустрічі не вплинули на боєздатність «бордових».

Та в цей день у біло-чорних «виблискував» Бандурко Іван, який зумів своїм хет-триком у першому таймі зрівняти рахунок.

Отже другу половину зустрічі колективи як кажуть розпочали «з нуля». Жоден із суперників не хотів поступатись, то ж боротьба була дійсно чоловічою та жорсткою. На п’ятнадцятій хвилині Юрій Подлєсков виводить «Бережанку» вперед і як виявиться в подальшому це був вирішальний та переможний м’яч у цій зустрічі. Боротьби та небезпечних моментів було предостатньо, але «її Величність Фортуна» в цей день була бережанківською, і саме цей колектив буде представлений у фіналі кубку Прогресу АМФВ.