Гра


Фінал

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
3: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

На луцьке дербі в рамках фінального матчу за Кубок АМФВ глядачів зібралося навіть трохи більше, ніж на центральному поєдинку кубкового дня. І це не дивно, адже повболівати за «Фіміам» прибуло багато друзів-однодумців з однойменної церкви. Можливо саме підвищена відповідальність перед своїми прихильниками зіграла з хлопцями у блакитній формі злий жарт. У дебюті зустрічі м’яч після несильного удару «нерісівця» Вадима Носалюка залетів у сітку воріт господарів.

Пропущений гол не збентеживв «блакитних», котрі під гучне скандування: «Фіміам! Фіміам!» великими силами пішли у наступ. «Авангардівці» ж за кожної ліпшої нагоди контратакували і під завісу тайму Вадим Носалюк оформив дубль.

По перерві події на майданчику СК «Арена Спорт» розвивалися ііз калейдоскопічною швидкістю. На радість вболівальників голом «Фіміаму» відзначився Олександр Потурай. Але вже за кілька миттєвостей гандикап у два м’ячі був відновлений. Ефектний постріл вдався Дмитру Ленартовичу.

Стало ще веселіше. Команди розкрилися і хвилі атак почергово накочувалися на володіння суперників. Хет-трик Вадима Носалюка здавалося зняв питання щодо переможця фіналу, але  в цей час знову забив «Фіміам». У складі господарів відзначився Ігор Мельничук.

Напруження зросло, а з ним і кількість ударів по воротах. Частина з них прийшлася у стійки, а постріл Олександра Потурая поцілив у сітку. 3:4 і за три хвилини до сирени апофеоз набув свого максимуму. Відчайдушні випади господарів, гострі моменти і …фінальна сирена, що засвідчила мінімальну перевагу клубу «Neris-Авангард». Кубок над головою підняв капітан команди Олександр Кунаков. А глядачі оплесками подякували командам за цікаву та драматичну гру.