Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
210: 00

Хронометрист / Делегат:

Джафпрова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

В стартовому поєдинку 1-го туру на майданчик СК «Арена Спорт» вийшли команди «АМФВ Team» та «Tatrafan». Колектив господарів, що зібрав під своїми знаменами працівників Асоціації футзалу Волині, ще до гри вважався фаворитом у протистоянні з п’ятиліговим клубом «чорно-білих». У складі збірної футзальних чиновників чимало досвідчених виконавців, котрі протягом сезону захищали кольори таких команд, як «Бренд», «Динамо», «Олімп», «Мідас», «КС-Ветеран» та інші.

Вже на першій хвилині Юрій Онищук влучним пострілом зумів завершити комбінацію партнерів, а ще за пять хвилини Олександр Миронюк із штрафного потужним ударом подвоїв рахунок та підвів підсумок першої половини гри.

В другому таймі голові Асоціації футзалу Луцька Дмитру Притулюку знадобилося лише кілька хвилин, аби елегантним ударом збільшити перевагу «АМФВ». А далі голова комітету арбітрів АМФВ Володимир Журибіда збільшив перевагу «чиновників» до чотирьох пунктів. І це було ще не все у гольових подіях матчу. На 21-й хвилині після «фокусу із шляпою» Олександра Миронюка на табло горіли цифри 6:0.

Гості з клубу «Tatrafan» відверто втомилися. І наприкінці зустрічі Володимир Журибіда оформив черговий хет-трик у грі, а Олександр Миронюк встиг забити свій четвертий гол та очолити список бомбардирів. Останнє ж слово залишилося за головою комітету дитячого футзалу Олегом Мартином, який забив десятий гол у зустрічі.

Серія післяматчевих пенальті також закінчилася на користь «АМФВ Team» з рахунком 2:0. Вище кращих похвал зіграв голкіпер «чиновників» Олександр Кунаков.