Гра


1 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
17: 43

Хронометрист / Делегат:

Джафпрова О./Голоскоков С.




Про гру:

 

Заводські команди двох потужних колективів свій матч розпочали без розвідки. На кожен гол Павла Котура з команди «Мотор» гравці «Крошу Старса» відповідали своїми влучними пострілами. Під час гольових «гойдалок» Павло Котур встиг оформити хет-трик, а невгомонний Роман Поліщук з німецького заводу зробив дубль і привернув до себе увагу кількох представників команд-учасниць чемпіонату області. Проте підсумок першої половини не залишився нічийним, адже на останніх секундах «крошівець» Андрій Наконечний ударом через себе вивів гостей вперед – 4:3. У повітрі запахло сенсацією і пролунала сирена.

Після відпочинку розлючений «Мотор» на максимальних обертах пішов у наступ. Трьоххвилинний штурм закінчився голом обізнаного ківерчанина Олександра Ващука. Ще пізніше за свою улюблену справу взявся Павло Котур, котрий забив свій четвертий м’яч, зрівнявся з Олександром Миронюком у бомбардирській гонці та вивів «Мотор» уперед. За пару хвилини дещо підзабутий екс-«атлетівець» Андрій Заблоцький нагадав про свій футзальний фах, забивши красивий гол.

У закінченні зустрічі можливостей для взяття воріт в обох колективів було чимало, але переможна крапка сталася у виконанні «моторівця» Миколи Кичука – 7:4.

Отримати сатисфакцію за програш у непоступливій грі «Крошу Старс» зумів у серії шестиметрових ударів після фінальної сирени. Маленька, але приємна перемога – 3:1.